spelregelkennis.nl visie

Spelregelkennis is de basis, ongeacht welke sport je doet. De acceptatie van beslissingen genomen door de arbitrage wordt groter bij een betere spelregelkennis. Wij zijn ervan overtuigd dat dit leidt tot scheidsrechters die gerespecteerd worden, zelfverzekerd op het veld staan en beter gaan fluiten omdat de weerstand afneemt.

Spelregelkennis.nl is een initiatief van RefBoys en bestaat uit een aantal (oud) betaald voetbal arbiters die al jaren aan de weg timmeren om de kwaliteiten van de Nederlandse amateur (assistent-)scheidsrechter naar een hoger niveau te krijgen.

Ongeacht jouw niveau, de spelregels blijven hetzelfde! Wel verandert er elk jaar wel weer veel, dus bijblijven is een absolute noodzaak. RefBoys biedt jou met www.spelregelkennis.nl een uniek platform! Test je kennis en leer weer bij. “Kennis is macht” en dat klopt! Ken jij de spelregels als scheidsrechter, speler of trainer, dan helpt dat jou om het spel beter te kunnen spelen.

RefBoys richt zich op alles en iedereen op en rondom het voetbalveld. Arbitrage, spelers, trainers, leiders, clubmensen en publiek, voor iedereen is www.spelregelkennis.nl het platform!

Wij zijn niet tegen de dialoog, vragen stellen aan de arbitrage mag – of moet – zelfs. Door feedback wordt een (assistent-)scheidsrechter beter. Waar wij voor willen zorgen is de feedback op het juiste niveau: niet uit onvrede de arbitrage de schuld geven, maar constructief en inhoudelijk elkaar beter maken.

De RefBoys